top of page

RESIDENTIAL

View Collection

Y. D. Barzani este o afacere veterană de familie care operează pe plan international în industria construcțiilor si a dezvoltarii proiectelor imobiliare din 1991.

Compania este specializată în construcții rezidențiale și în infrastructură și a finalizat multe proiecte cu mult succes.

Viziunea care a ghidat compania de la înființare combină construcții de înaltă calitate, calitate fără compromisuri  - valori care se manifestă în toate proiectele pe care compania le-a executat până acum.

Compania este profitabilă, cu un nivel ridicat de stabilitate financiară și capitaluri proprii care finanțează diferitele proiecte.

În domeniul locuințelor, compania a construit și continuă să construiască sute de unități. Proiectele finalizate au fost comercializate cu succes, spre marea satisfacție a rezidenților.

În domeniul infrastructurii, compania a realizat proiecte de dezvoltare de infrastructura pentru cartiere noi, pavaj rutier , construcție de poduri și intersectii pentru Autoritatea Națională de Drumuri, infrastructura de șine pentru căile ferate  și zeci de alte proiecte pentru autoritățile locale si autoritati municipale.

O poveste de succes construita cărămidă cu cărămidă.

Proiecte rezidentiale  finalizate:

Residence | Y. D. Barzani.jpg
bottom of page